25 juni 2018

geen zomerstop

Geschreven door Mieke van Elk

Terwijl achter de schermen al druk wordt gewerkt aan het nieuwe jaarprogramma, dat vanaf september losbarst, zijn de zomermaanden vaak een rustige periode voor onze gemeente Lochem-Zutphen. Toch zijn er ook bij ons een paar activiteiten die de moeite waard zijn, naast de doorlopende vieringen op de meeste, gebruikelijke zondagen, voor de variatie ook eens afgewisseld met oecumenische vieringen in de mooie Gudulakerk.

Zo kun je nog mee met de zomerexcursie naar kerken en orgels in Gelderland op 11 juli, zien we elkaar op 3 augustus tijdens de theemiddag van de diaconale commissie, zijn we uitgenodigd mee te gaan met de remonstranten Doesburg naar een spreukentuin op 26 augustus (zie pagina 4 van de nieuwsbrief) en natuurlijk treffen wij elkaar allemaal weer op de startzondag, 2 september.

Wie nog meer remonstrantse activiteiten wil bijwonen kan elders in het land zeker ook goed terecht. Zie de verzameling die hier is opgenomen.

Een mooie zomer gewenst!

Over Mieke van Elk

Mieke van Elk

Mieke van Elk is een enthousiaste Remonstrant, freelance ICT projectmanager, harde werker, levensgenieter, mama en echtgenoot. Zij is voorzitter van de kerkenraad van de Remonstranten Lochem-Zutphen.

Gerelateerd