5 februari 2017

Warme-truien-dienst: 19 februari gaat de kachel een paar graden omlaag

De kachel een paar graden lager: op 19 februari is er – net als vorig jaar – een Warme-Truien-dienst bij de Remonstranten Lochem-Zutphen. Deze begint om 10.30 uur in de kerk aan de Emmastraat 10 te Lochem.
Het gebruik van fossiele brandstoffen is eindig, daarvan zijn we met z’n allen steeds meer doordrongen. Een kerkelijke gemeenschap heeft het beste voor met elkaar en de wereld en de mensen daarop. Daarom willen wij een klein steentje bijdragen aan het verminderen van CO2 uitstoot te verminderen zodat de opwarming van de aarde minder snel gaat.

Wij zorgen voor warmte in de dienst

Om te zien wat energiebesparing is, gaat in de Lochemse kerk op 21 februari de thermostaat voor deze keer een paar graden lager, komt iedereen met warme trui en goed gemutst naar de kerk. Met warme woorden worden we van binnen verwarmd door dominee Sigrid Coenradie, die deze zondag de dienst leidt.
Iedereen welkom, ook wie graag eens een keer komt kijken naar dit gebaar van energiebesparing en om eens te ervaren hoe het ook in een dikke trui kan. Na afloop van de dienst is de koffie extra warm!

Gerelateerd