15 november 2023

Een spannende reis met lonkend perspectief

Geschreven door Redactie
Toekomst Pixabay Een spannende reis met lonkend perspectief

Voor u ligt een eerste nieuwsbrief van het team Toekomst. Deze nieuwsbrief is geschreven door Jan Berkvens, Silvio Roduner en Annemarie Gerretsen, maar het team Toekomst is veel groter. Landelijk zijn wij voortdurend in afstemming met de medewerkers van het landelijk bureau, het hoofdbestuur (CoZa), de adviseurs uit de taakgroep Personeel, Gemeenten en Innovatie, de taakgroep Marketing en Communicatie en natuurlijk InZicht, waar ook predikanten en het seminarium meedenken over de inhoud van onze boodschappen. En inmiddels zijn er door het hele land heen mensen in gemeenten bezig met het perspectief voor hun gemeenschappen. En ook om ons heen is veel dynamiek in contact met een diversiteit aan spelers die eveneens geïnteresseerd zijn in het in stand houden van het vrijzinnig gedachtengoed. Er gebeurt zo veel dat het onmogelijk is om uitputtend te zijn. In ieder geval komt er uit al deze contacten een bemoedigend beeld.

In deze nieuwsbrief maken we een begin met ons reisverslag. We willen graag onze inzichten, ervaringen en projecten met u delen. Zoals het beeld hierboven aangeeft weten ook wij lang niet altijd hoe we de weg het beste kunnen vervolgen. Ook het doel van onze reis wordt pas duidelijk als we samen onderweg zijn. Het is een gezamenlijke zoektocht. Samen zullen wij de wegen verkennen en de juiste afslagen  nemen. En dan nog kunnen we verdwalen en moeten we de juiste weg proberen te vinden. Wij hopen natuurlijk dat deze nieuwsbrief u prikkelt of dat u graag uw verhaal of inzichten met ons wilt delen. Of misschien wilt u gewoon een vraag stellen? Hoe meer mensen met ons op reis gaan, hoe mooier we dat vinden. Mail ons dus gerust.

Lees de volledige nieuwsbrief

Over Redactie

Redactie

De redactie van Remonstranten.nl bestaat uit Annemarie Gerretsen, Liesbeth Orthel en Michel Peters. Zij opereren vanuit het Landelijk Bureau in Utrecht en komen wekelijks bij elkaar om voor jou de meest actuele, inspirerende, verdiepende en/of remonstrantse blogs te publiceren. Voor tips kun je het contactformulier gebruiken.

Gerelateerd