Midzomer meditatie Wandeling op landgoed Ampsen

Midzomer meditatie Wandeling op landgoed Ampsen
Datum 17 juni
Tijd 20:30 - 22:00 uur
Entree
15,00

Sta op maandag 17 juni net als de zon even stil…


Als de dag ten einde komt ont-moeten we elkaar in stilte, brengen onze geest tot rust en ervaren de energie van de zon tijdens een meditatieve wandeling met gedichten, mindfulness en yoga over landgoed Ampsen.

“Als je geest stil is, kun je de vrede voelen die voortkomt uit de aarde”, 
Eckhart Tolle


Zomerzonnewende
De dagen worden langer, we naderen de zomerzonnewende. Bij ons, op het noordelijk halfrond, is dit jaar op 20 juni de langste dag van het jaar. Wereldwijd is dit voor veel mensen reden voor feest. Anderen zien het keerpunt van de zon als iets spiritueels. 
Voor Bianca Schuurman en Nicoline Swen is het de inspiratie om voor de derde keer een Midzomer Meditatie Wandeling te organiseren.

Midzomer Meditatie Wandeling op landgoed Ampsen
Datum: maandag 17 juni
Tijd: 20:30 – 22:00 uur
Locatie: Centrum de Heerd, Laan Ampsen 15 te Lochem
Prijs: € 15,00
De avond wordt afgesloten met een zomers drankje bij zonsondergang.
Aanmelden kan tot en met 14 juni via contact@zinindeachterhoek.nl (maximaal 20 deelnemers).

Zin in de Achterhoek
De Midzomer Meditatie Wandeling is onderdeel van Zin in de Achterhoek, voor activiteiten met net iets meer verdieping dan je gewend bent, op bijzondere plekken in de Achterhoek. Voor mensen die op zoek zijn naar zingeving, spiritualiteit en verdieping.

Bianca Schuurman-Bosgoed is eigenaar van Yogatuin Zwiep waar zij Yoga, Mindfulness en Mind Walk aanbiedt. Nicoline Swen studeerde theologie, is docent levensbeschouwing en voorganger.

De Midzomer Meditatie Wandeling is een initiatief van de Remonstrantse Gemeente Lochem – Zutphen. Deze vrijzinnige gemeente is op zoek naar nieuwe manieren van zingeving voor een breed publiek, in samenwerking met verschillende partijen.

Agenda